NY BLOGG

Yess yess yess då har jag bytat blogg då! UNDERBART!

Så jag slutar skriva här, och börjar på saandraj.webblogg.se

Kommentarer
Postat av: amanda

fin blogg :)

2009-02-09 @ 18:05:45
URL: http://ammizz.blogg.se/
Postat av: a l v v s . b l o g g . s e

Hejsan!

Har du haft en bra dag? : )

2009-02-14 @ 10:00:22
URL: http://alvvs.blogg.se/
Postat av: Anonym

För en tid sen surfade jag bland nyhetsgrupper på nätet och hittade en artikel liknande den som du läser nu och där stod det att man kunde tjäna tusentals kronor inom några veckor genom att investera enbart 60 kronor.

Så jag tänkte att det måste vara lurendrejeri men nyfiken som man är fortsatte jag att läsa.

Man skulle skicka 20 kronor till var och en av dom tre namnen och adresserna som stod med i artikeln. Sen placerar du dig själv längst ner på listan på plats #3 och postar den i så många nyhetsgrupper/forum/bloggar som möjligt.Jag tänkte att det kan inte skada att prova, vad har jag att förlora förutom 60:- och frimärken eller hur? Och 60:- är ju inte hela världen att förlora om det inte skulle fungera.

Så jag investerade dom futtiga 60:- OCH gissa vad, inom 7 dagar började jag få pengar på posten. Jag trodde att det skulle sluta snart men pengarna bara fortsatte att komma lite i stöten. Den första veckan hade jag tjänat 500:-, men det skulle ta ett litet tag (ca. 1 månad) innan hade jag tjänat 7 000:-. Efter dryga 2 veckor efter det hade jag sammanlagt tjänat 23 200:- och jag hade varit med i detta i drygt 1,5 månad!!Nu skall jag då berätta hur det fungerar och viktigast av allt VARFÖR det fungerar. Var säker på att du skriver ut en kopia av denna artikeln NU.! Så du kan få information om du behöver. Jag lovar att om du följer instruktionerna till punkt och pricka så kommer du tjäna pengar så snabbt och enkelt som du inte trodde var möjligt!!!Läs hela denna texten noga (skriv ut den,ladda ner den eller kopiera den) följ instruktionerna och bara se pengarna komma in!!!

Det är enkelt, lagligt och framför allt du behöver bara investera 60 kronor + frimärken

Det är inte en bluff, det är inte ohederligt, det är inte olagligt och det är 99 % ingen risk - det funkar verkligen

Var snäll och följ dom här instruktionerna TILL PUNKT OCH PRICKA.Det här programmet fungerar tack vare ärligheten och integriteten av dom som är med. Var snäll och hjälp till med den lyckade framgången genom att följa instruktionerna. Du kommer nu att bli medlem i Mail Order Business.

I det här företaget är din produkt en service. Du jobbar med att ta fram mailing listor. Många stora företag är villiga att betala stora pengar för kvalitets listor.

Hur som helst pengarna som du tjänar på mailing listorna är en sekunder inkomst till inkomsten från personer som du och jag som önskar att vara med på dom listorna.

Här är dom fem stegen till framgång:STEG 1:Ta 3 separata bitar av papper som du skriver "SNÄLLA LÄGG TILL MIG PÅ DIN MAILING LISTA". Sedan skriver du ditt namn och adress på lapparna.

STEG 2: Nu tar du och skaffar dig 3 st svenska tjugo kronors sedlar och lägg en i varje kuvert (Du behöver 3 st kuvert)

STEG 3: Nu skall du ta och placera ett utav dom papperena som du skrev på förut och lägga i varje kuvert.

(du skall nu ha 3 förseglade kuvert med en lapp med "Snälla lägg till. och ditt namn och adress och med en svensk tjuga.)Vad du skapar nu är en service. DETTA ÄR ABSOLUT LAGLIGT. Du begär en laglig service och du betalar för den.!

#1 Andreas Miezans, jönköpingsvägen 1c, 57178 Forserum

#2 Marcus Wulff, Mårtentorsgatan 15, 46331 Lilla Edet

#3 Veronica Jarl, Högsvevägen 169, 785 43 MockfjärdSTEG 4: Nu skall du ta bort #1 på listan du ser ovanför, och sen flyttar du upp dom andra (3 blir 2, 2 blir 1 osv.)och sen lägger du till ditt namn som nummer #3 på listan.

STEG 5: Ändra vad du vill i denhär artikeln, men försök att ha kvar artikeln så nära artikeln som möjligt. Nu skall du posta artikeln på så många nyhetsgrupper som möjligt. Behåll en kopia stegen för dig själv och när du behöver pengar kan du använda den igen och igen.VAR SNÄLL och kom ihåg att den här "affären" fungerar tack vare ärligheten och integriteten av dom som deltar och deras lyhördhet till stegen.

NOTERA: att det kan vara bra att behålla lapparna du får och deras adresser för att kunna bevisa att det verkligen är en service du tillhandahåller.

Skicka pengarna nu och posta detta brevet (Fast modifierat med ditt namn) i så många nyhetsgrupper som möjligt, FÖR JU MER NYHETSGRUPPER JU MER PENGAR !!!2009-06-21 @ 17:20:50
Postat av: Anonym

Hejsan, hur är det? =)

2009-07-11 @ 23:25:55
URL: http://fribor.blogg.se/
Postat av: Anonym

skulle du kunna rösta på mig http://peaces.blogg.se/2009/july/veckansblogg-finalister.html#comment ? :)

www.hhilals.blogg.se

2009-07-25 @ 23:46:35
Postat av: Anonym

Vad följer du för bloggar och vilken är din favorit blogg? skulle vara kul att veta ^^http://lolad.se/

2009-09-17 @ 18:33:52
Postat av: mersiha

fin blogg ;) vad gör du då?

2010-05-01 @ 17:15:59
URL: http://merissa.blogg.se/
Postat av: nina

Hej!

Jag har nu startat en veckans blogg tävling på min blogg och det är flera stycken som anmält sig. Kom och och hjälp dom och rösta på den blogg du tycker ska bli veckans blogg!

Klicka på länken för att komma in och rösta.

http://niinalofgren.blogg.se/2010/june/nu-drar-vi-igang.html#comment

/nina löfgren

2010-06-02 @ 22:26:48
URL: http://niinalofgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den)

Har du en blogg kanske ?:

Tala med mig:

Trackback
RSS 2.0